نکاتی در باره ماکروویو
اساس کار تمام ماکروویو ها در هر سایز و هر مارکی که باشد یک چیز است ان هم استفاده از امواج یا اشعه ماکرو . به این ترتیب که این امواج در ماکرویو ها باعث ایجاد جنبش ملکولی گردیده و در نتیجه گرما تولید میگردد یعنی برعکس گرم کردن به وسیله شعله که ابتدا ظرف گرم شده سپس ماده غذایی در ماکروویو اول ماده غذایی گرم میشود . و از گرمای ان , ظرف گرم میشود. پس در هر ماکرویو اشعه وجود دارد و این فرق بین ماکروویو و اون توستر میباشد که بعضی از افراد ان را نمیدانند و توستر را به جای ماکروویو خریداری میکنند در توستر حرارت بوسیله المنت تولید میگردد و ارزان تر از ماکروویو میباشد. از امکانات دیگری که در ماکروویو میتواند وجود داشته باشد کانوکشن , گریل و جوجه گردان است که بسته به وجود هر کدام قیمت وسیله تغییر میکند .
- کانوکشن همان گردش هوای گرمه و هوا رو بوسیله فن در داخل ماکروویو به صورت یکسان به گردش در میاره و باعث میشه حرارت در تمام قسمتها ی ماکرویو یک نواخت بوده و ماده غذایی به طور یک نواخت پخته شود . این کارایی به خصوص برای مواردی مثل پخت کیک بسیار مهم میباشد.
- گریل همان المنت میباشد که در توستر هم وجود داره و برای سرخ کردن و یا کباب کردن مناسب میباشد ولی اشکال کار اینه که کنترل زیادی روی دمای ان به خصوص دمای یکنواخت در تمام قسمتها ی ماکروویووجود ندارد.
- جوجه گردان این وسیله در ماکروویو شامل یک ویا چند سیخ میباشد که با گردش مقابل حرارت باعث پخت و بریان شدن گوشت میشود.
- بخار پز در بعضی از ماکروویو ها سیتم بخار پز وجود دارد که با ایجاد بخار مواد غذایی به صورت سالم تر پخته میشود .
- موردی که باید زمان خرید ماکروویو توجه داشت جنس داخل دستگاه است و هم چنین ظرفیت یا لیتراژ دستگاه چنانچه داخل دستگاهی لعاب باشه ارزان تر از داخل استیل میباشد و جالب انکه بعضی از مدلها هم ماکروویو داخل لعاب دارند و هم استیل . لیتر ماکرویو هم که هر چقدر بیشتر باشد ظرفیت و در نتیجه قیمت ان بالاتر است.